Tracklist

Medium 1
# Title Rating Length
1 Твоите Бакнежи На Моите Бели Кошули
?:??
2 Еx Да Сум Злато
?:??
3 Го Молам небото
?:??
4 Скрши Ме
?:??
5 После Дожд Доаѓа Сонце
?:??
6 Руски Рулет
?:??
7 Пушти Ме
?:??
8 Остани До Крај
?:??
9 Побегни
?:??
10 Сонце Во Твоите Руси Коси
?:??
11 Усни На Усни
?:??