Tracklist

Medium 1
# Title Rating Length
1 Жена Балканска
?:??
2 Звездо Севернице
?:??
3 Чија Си
?:??
4 Има Ли Ден За Нас
?:??
5 Ме Сакаш Со Зборови
?:??
6 Велам Лејди
?:??
7 Никада
?:??
8 Зошто отиде
?:??
9 Ангел Си Ти
?:??
10 Далеку Од Мене
?:??
11 Еј Синоока, Еј Босонога
?:??
12 Го лажам Секој Нов Рефрен
?:??
13 Руски Рулет
?:??
14 Љубена
?:??
15 Парче од Европа
?:??
16 Сон Егзотичен
?:??