Tracklist

Medium 1
# Title Rating Length
1 Синот Божји
3:09
2 Немир
?:??
3 Ноќна Игра
?:??
4 Во Коси Да Ти Спијам
?:??
5 Казна Моја Си ти
?:??
6 Излажи Ме Уште Еднаш
?:??
7 Илузија
?:??
8 Солзи Прават Златен Прстен
4 ?:??
9 Тајно моја
?:??