Tracklist

Medium 1
# Title Rating Length
1 Ако Ме Погледнеш Во Очи
?:??
2 Соба за Тага
?:??
3 Магија
?:??
4 Hold me tight
?:??
5 Уште Една Скала
?:??
6 Место На Злосторот
?:??
7 Лименка
?:??
8 Студена
?:??
9 Немаш Ни Благодарам
?:??
10 Limenka (Club remix)
?:??