Filter

Discography

Album

Year Title Artist RatingReleases
1969 Pourcel's Troeven Franck Pourcel 1
1996 Les Inoubliables Chansons - Volume 1 Various Artists 1
2007 Jarní Sonaglio 1
2013 Mes plaisirs… Marc Hervieux, Orchestre symphonique de Québec, Stéphane Laforest 1
2017 ¡Vive la France!, Vol. 12 - Ne me quitte pas... et plus de hits Various Artists 1

Album + Compilation

Year Title Artist RatingReleases
1974 Palmarès 4 Various Artists 1
1976 25 Jahre Hitparade International 2 Various Artists 1
1977 Vive la France: Alle grote Franse successen Various Artists 1
1983 Tubes des années 60 Various Artists 1
1988 50 chansons de France Various Artists 1
1988 Hit parade du siècle Various Artists 1
1989 Augenblicke des Glücks: Lieder der Erinnerung Various Artists 1
1989 Hifi Visionen: Spezial-CD 1: Evergreens Various Artists 1
1989 Ils chantent Noël - Les Plus Beaux Noël de France Various Artists 1
1989 Sixties Collection: 1969 (Ces années là…) Various Artists 1
1989 The French Collection Various Artists 2
1989 The Giants of France Various Artists 1
1989 Vive la France Vive la Chanson Various Artists 1
1990 De Pre Historie 1962 Various Artists 1
1990 Het beste van 15 wereldsterren Various Artists 1
1990 Mega France Various Artists 1
1990 Stereoplay Special CD 51: Chanson Various Artists 1
1990 Un homme et une femme : Les plus grandes chansons d'amour Various Artists 1
1991 Sous le ciel de Paris Various Artists 1
1992 Die großen Chansons: Folge 1 Various Artists 1
1995 Love Letters - Volume 2 Various Artists 1
1996 L'Âme des poètes : L'Essentiel de la chanson française Various Artists 1
1996 L'Âme des poètes : L'Essentiel de la chanson française, Volume 2 Various Artists 1
1996 Côté cœur Various Artists 1
1996 L'Âme des poètes Various Artists 1
1996 Salut les copains, Volume 1 : 1960-63 Various Artists 1
1997 L'Âme des poètes : L'Essentiel de la chanson française, Volume 3 Various Artists 1
1997 Vive la France, Volume 4 Various Artists 1
1998 Salut les idoles Various Artists 2
1998 SuperStars de la chanson n° 28 Various Artists 1
1999 Les Plus Grandes Chansons du siècle Various Artists 2
1999 De Pre Historie 1956, Volume 2 Various Artists 1
1999 De Pre Historie 1958, Volume 2 Various Artists 1
1999 Rock & Pop CD 6 Various Artists 1
1999 Wie is er bang van chanson? Various Artists 1
2000 Déclaration d'amour Various Artists 1
2000 Le Lait : L'album blanc Various Artists 1
2000 The Story of Chanson Various Artists 1
2001 A French Affair Various Artists 1
2001 La vie est une chanson Various Artists 4 1
2002 Bonjour la France, Volume 1 Various Artists 1
2002 Les Plus Grandes Chansons du Siècle, Volume 2 Various Artists 1
2004 100 Chansons françaises de légende, Volume 3 Various Artists 1
2004 Sur la route de nos Villages Various Artists 1
2005 100 chansons formidables Various Artists 1
2005 1954 : Les Chansons de cette année-là Various Artists 1
2005 Chansons de la France, Volume 1 Various Artists 1
2005 Méga Chansons Françaises, Volume 2 Various Artists 1
2006 100 Chansons françaises de légende, Volume 5 Various Artists 1
2006 France : Chansons éternelles Various Artists 1
2006 40 Chansons d'or Various Artists 1
2006 Le Petit Dictionnaire de la chanson française Various Artists 1
2006 Vive la chanson Various Artists 1
2007 Sous le ciel de Paris Various Artists 1
2007 L'ABC de la chanson française Volume 2 Various Artists 1
2007 Cantan en español Various Artists 1
2007 Festival Français Various Artists 1
2007 Jacques Brel & Friends Jacques Brel 1
2007 Le Temps des fêtes chez nous - Noël - Classiques de la fête de noël (disc 1) Various Artists 1
2007 The Best of Paris Various Artists 1
2008 Mai 68 : La Bande originale Various Artists 1
2008 L’Intégrale Chanson Française Various Artists 1
2008 Aznavour et ses premiers interprètes Charles Aznavour 1
2008 Café de Paris : 75 Grands Succès français Various Artists 1
2008 Café Paris Various Artists 1
2008 Moi j’fais mon rond Charles Aznavour 1
2008 Trilogie Française: La Belle Musique Various Artists 1
2009 Lentekriebels Various Artists 1
2009 Vive la France (Het beste uit) Various Artists 1
2009 Beginner's Guide to France Various Artists 1
2009 Alle 40 Goed - De Tijd Van Toen Various Artists 1
2009 Beste van Vive la France (disc 1) Various Artists 1
2009 Chansons françaises Various Artists 1
2010 Bart & Baker Present : Swing Party Bart&Baker 1
2010 Geniesser Lounge: Bistro Paris Various Artists 1
2010 Alle 40 Goed: Happy 60's Various Artists 1
2010 Chansons Françaises Various Artists 1
2010 Chansons Françaises : Les 60 titres rétro que vous devez posséder Various Artists 1
2010 De Topcollectie '60 Various Artists 1
2010 Het beste van vive la france 2 Various Artists 1
2011 Belle France Various Artists 1
2011 Neue Oldies braucht das Land, Vol. 3: Deutsche Hits & Raritäten der 60er/70er Various Artists 1
2011 Nostalgie présente : 100 chansons françaises de légende Various Artists 1
2011 Mega Chansons Françaises Various Artists 1
2012 Âge tendre et têtes de bois Various Artists 1
2012 Les 100 plus belles chansons d'amour, Volume 2 Various Artists 1
2012 Parisienne Affair: Les hommes chantent Various Artists 1
2013 MFM Radio : Les 100 titres cultes de la chanson française Various Artists 1
2013 1000 Klassiekers - De Absolute Top Vol. 5 Various Artists 1
2013 Jukebox Souvenirs 2 Various Artists 1
2013 Très chic ! French Cool From Paris to the Côte d’Azur Various Artists 1
2014 Les Plus Belles Chansons Various Artists 1
2014 Formidable! 40 Franse Chansons van Stromae tot Aznavour Various Artists 1
2014 1000 Klassiekers - De Absolute Top Vol. 6 Various Artists 1
2015 1000 Klassiekers: De Absolute Top, Vol. 7 Various Artists 1

Showing all release groups for various artists. Show only official various artists release groups instead, or show release groups by this artist.