Also performs as: Willem Parel

Filter

Discography

Album

Year Title Artist RatingReleases
1976 In de 100ste uitzending van ‘Vrij entrée’ Henk Elsink ontvangt Wim Sonneveld 1

Album + Compilation

Year Title Artist RatingReleases
1968 15 jaar op de plaat Wim Sonneveld 1
1973 24 gouden bladzijden uit Wim Sonneveld’s liedjesalbum Wim Sonneveld 1
1974 Complete Discografie Wim Sonneveld 1
1974 Conferences Wim Sonneveld 2
1974 Story presenteert: De beste van Wim Sonneveld Wim Sonneveld 1
1974 Willem Duys’ muziek-mozaïek 10 maart 1974 Wim Sonneveld 1
1984 Collection (33 van zijn beste conférences en liedjes) Wim Sonneveld 1
1985 ’n Herinnering aan Wim Sonneveld Wim Sonneveld 1
1987 De 20 mooiste liedjes Wim Sonneveld 1
1989 Liedjes, Volume 1 Wim Sonneveld 1
1989 Liedjes, Volume 2 Wim Sonneveld 1
1989 Theatershows: Een avond met Wim Sonneveld, Volume 1 Wim Sonneveld 1
1989 Theatershows: Wim Sonneveld op z'n best, Volume 2 Wim Sonneveld 1
1998 Het dorp Wim Sonneveld 1
1999 Voor altijd Wim Sonneveld 1
2005 Ik zou nooit iets anders willen zijn, Oeuvre 1932-1974 Wim Sonneveld 1
2005 Ze kon het lonken niet laten Wim Sonneveld 1
2009 De keuze van Annie de Reuver Wim Sonneveld 1
2010 Zijn 100 Beste Liedjes van A tot Z Wim Sonneveld 1
2015 Wim Sonneveld Op De Plaat Wim Sonneveld 1
Haal het doek maar op Wim Sonneveld 1
Het beste van: Liedjes en conférences Wim Sonneveld 1

Album + Live

Year Title Artist RatingReleases
1969 Opgenomen In De KNS Te Gent Ter Gelegenheid Van De 500ste Voorstelling Wim Sonneveld, Ina Van Faassen 1

Single

Year Title Artist RatingReleases
1957 De koningin van Lombardije / Marjolijne Wim Sonneveld 1
1960 Aan de Amsterdamse grachten / Carolientje Wim Sonneveld 2
1961 Een cent / Verliefd op juffrouw Van Dam Wim Sonneveld 1
1961 Weet je nog wel oudje Wim Sonneveld 1
1962 Een zwoele nacht in Krimpen aan den IJssel / Zo heerlijk rustig Wim Sonneveld 2
1962 Wim Sonnevelt interviewt Godfried Bomans Wim Sonneveld en Godfried Bomans 1
1964 Frater Venantius Wim Sonneveld 2
1965 Er was eens een tuinder in Amstelveen / Maria kwam er te Bethlehem aan Wim Sonneveld 1
1965 Margootje / Annemarie Wim Sonneveld 1
1966 Nikkelen Nelis / Ome Thijs Wim Sonneveld 1
1966 Tearoom-tango / Gerrit Wim Sonneveld 1
1967 Een extra kick van Wim Sonneveld 1 Wim Sonneveld 1
1967 Een extra kick van Wim Sonneveld 2 Wim Sonneveld 1
1967 Een extra kick van Wim Sonneveld 3 Wim Sonneveld 1
1967 Het lied van Zwarte Leentje / Onze kat Wim Sonneveld 1
1968 De kat van Ome Willem / Op de step Wim Sonneveld met Hetty Blok, Leen Jongewaard en de Jonkies 1
1968 In een rijtuigje / De elektrieke deken Wim Sonneveld, Leen Jongewaard, Hetty Blok & De Jonkies 1
1968 Mooi Amsterdam / Kobie Wim Sonneveld & Willy Alberti 1
1969 Josefien / Deze vrouw Wim Sonneveld 1
1970 Het dorp / Wat moet ik doen zonder jou Wim Sonneveld 1
1971 Moeder, ik wil bij de revue / De appelboom Wim Sonneveld 1
1972 Josefien / Loflied op Dora Wim Sonneveld 1
1973 Stalmeester / Moeder, ik wil bij de revue Wim Sonneveld 1
1974 Het dorp / Zo heerlijk rustig Wim Sonneveld 1
1974 Waar benne de bene? / Nooit meer stil Wim Sonneveld 1
De kleine Madonna van Zapopan Wim Sonneveld 1
Het dorp / Aan de Amsterdamse grachten Wim Sonneveld 1
Het dorp / deze vrouw Wim Sonneveld 1
Het hondje van Dirkie / Naar buiten Wim Sonneveld 1
Mijn dorp van toen Wim Sonneveld / Zjef Vanuytsel 1
My Fair Lady: Het Spaanse graan / Ik voel, dat ik haar mis Wim Sonneveld, Margriet de Groot & Paul Storm 1
Wiege-walsje voor de zakenman Wim Sonneveld 1

EP

Year Title Artist RatingReleases
Aan de Amsterdamse grachten Wim Sonneveld 1
Kerstmis … Oud en nieuw Wim Sonneveld 2
Kroketten / Dag man, achter het loket Wim Sonneveld 1
Sonneveld zingt Davids Wim Sonneveld 1
Sonneveld zingt Davids Wim Sonneveld 1
Tearoom-tango / Nikkelen Nelis / Margootje / Gerrit Wim Sonneveld 1
Verliefd op Juffrouw van Dam / Marjolijne / De koningin van Lombardije / Liedje met bloemen Wim Sonneveld 1
Wim Sonneveld zingt … Wim Sonneveld 1
Zo heerlijk rustig Wim Sonneveld 1

Showing all release groups by this artist. Show only official release groups instead, or show various artists release groups.