Also performs as: Willem Parel

Filter

Discography

Album

YearTitleArtistRatingReleases
1976In de 100ste uitzending van ‘Vrij entrée’Henk Elsink ontvangt Wim Sonneveld1

Album + Compilation

YearTitleArtistRatingReleases
196815 jaar op de plaatWim Sonneveld1
197324 gouden bladzijden uit Wim Sonneveld’s liedjesalbumWim Sonneveld1
1974Complete DiscografieWim Sonneveld1
1974ConferencesWim Sonneveld2
1974Story presenteert: De beste van Wim SonneveldWim Sonneveld1
1974Willem Duys’ muziek-mozaïek 10 maart 1974Wim Sonneveld1
1984Collection (33 van zijn beste conférences en liedjes)Wim Sonneveld1
1985’n Herinnering aan Wim SonneveldWim Sonneveld1
1987De 20 mooiste liedjesWim Sonneveld1
1989Liedjes, Volume 1Wim Sonneveld1
1989Liedjes, Volume 2Wim Sonneveld1
1989Theatershows: Een avond met Wim Sonneveld, Volume 1Wim Sonneveld1
1989Theatershows: Wim Sonneveld op z'n best, Volume 2Wim Sonneveld1
1998Het dorpWim Sonneveld1
1999Voor altijdWim Sonneveld1
2005Ik zou nooit iets anders willen zijn, Oeuvre 1932-1974Wim Sonneveld1
2005Ze kon het lonken niet latenWim Sonneveld1
2009De keuze van Annie de ReuverWim Sonneveld1
2010Zijn 100 Beste Liedjes van A tot ZWim Sonneveld1
2015Wim Sonneveld Op De PlaatWim Sonneveld1
Haal het doek maar opWim Sonneveld1
Het beste van: Liedjes en conférencesWim Sonneveld1

Album + Live

YearTitleArtistRatingReleases
1969Opgenomen In De KNS Te Gent Ter Gelegenheid Van De 500ste VoorstellingWim Sonneveld, Ina Van Faassen1

Single

YearTitleArtistRatingReleases
1957De koningin van Lombardije / MarjolijneWim Sonneveld1
1960Aan de Amsterdamse grachten / CarolientjeWim Sonneveld2
1961Een cent / Verliefd op juffrouw Van DamWim Sonneveld1
1961Weet je nog wel oudjeWim Sonneveld1
1962Een zwoele nacht in Krimpen aan den IJssel / Zo heerlijk rustigWim Sonneveld2
1964Frater VenantiusWim Sonneveld2
1965Er was eens een tuinder in Amstelveen / Maria kwam er te Bethlehem aanWim Sonneveld1
1965Margootje / AnnemarieWim Sonneveld1
1966Nikkelen Nelis / Ome ThijsWim Sonneveld1
1966Tearoom-tango / GerritWim Sonneveld1
1967Het lied van Zwarte Leentje / Onze katWim Sonneveld1
1968De kat van Ome Willem / Op de stepWim Sonneveld met Hetty Blok, Leen Jongewaard en de Jonkies1
1968In een rijtuigje / De elektrieke dekenWim Sonneveld, Leen Jongewaard, Hetty Blok & De Jonkies1
1968Mooi Amsterdam / KobieWim Sonneveld & Willy Alberti1
1969Josefien / Deze vrouwWim Sonneveld1
1970Het dorp / Wat moet ik doen zonder jouWim Sonneveld1
1971Moeder, ik wil bij de revue / De appelboomWim Sonneveld1
1972Josefien / Loflied op DoraWim Sonneveld1
1973Stalmeester / Moeder, ik wil bij de revueWim Sonneveld1
1974Het dorp / Zo heerlijk rustigWim Sonneveld1
1974Waar benne de bene? / Nooit meer stilWim Sonneveld1
De kleine Madonna van ZapopanWim Sonneveld1
Het dorp / Aan de Amsterdamse grachtenWim Sonneveld1
Het dorp / deze vrouwWim Sonneveld1
Het hondje van Dirkie / Naar buitenWim Sonneveld1
My Fair Lady: Het Spaanse graan / Ik voel, dat ik haar misWim Sonneveld, Margriet de Groot & Paul Storm1

EP

YearTitleArtistRatingReleases
Aan de Amsterdamse grachtenWim Sonneveld1
Kerstmis … Oud en nieuwWim Sonneveld2
Kroketten / Dag man, achter het loketWim Sonneveld1
Sonneveld zingt DavidsWim Sonneveld1
Sonneveld zingt DavidsWim Sonneveld1
Tearoom-tango / Nikkelen Nelis / Margootje / GerritWim Sonneveld1
Verliefd op Juffrouw van Dam / Marjolijne / De koningin van Lombardije / Liedje met bloemenWim Sonneveld1
Wim Sonneveld zingt …Wim Sonneveld1
Zo heerlijk rustigWim Sonneveld1

Showing official release groups by this artist. Show all release groups instead, or show various artists release groups.