Nikolo Kotzev

~ Person

Wikipedia

Nikolo Kotzev (bulg. Николо Коцев, s. 1961 Pazardjik, Bulgaria) on bulgarialainen kitaristi, joka on soittanut Björn Lodinin Baltimooressa sekä Brazen Abbotissa. Kotzev on myös tuottanut ja miksannut muiden artistien, kuten Saxonin, Molly Hatchetin, Rose Tattoon sekä Messiah's Kissin albumeja.

Viiden vanhana Kotzev aloitti viulun soittamisen, mutta kiinnostui teini-iässä rockmusiikista ja aloitti kitaran soittamisen.

Kotzev työskenteli sessiomuusikkona ja soitti bulgarialaisessa coveryhtyeessä, joka kiersi ympäri Eurooppaa 1980-luvun lopulla. Nikolo muutti Maarianhaminaan 1989 ja liittyi Björn Lodinin yhtyeeseen Baltimooreen, jonka kanssa hän levytti kaksi albumia Double Density (1992) sekä Thought for Food (1994). Lodiniin hän oli tutustunut coveryhtyeensä kiertueella 1980-luvun loppupuolella.

Kotzev lähti Baltimooresta 1994 ja aloitti sooloprojektinsa Brazen Abbotin, joka levytti kolme albumia ennen kuin hän aloitti rockooppera Nostradamuksen työstämisen. Nostradamus julkaistiin 2001, minkä jälkeen Kotzev kokosi Brazen Abbotin uudelleen.

Continue reading at Wikipedia... Wikipedia content provided under the terms of the Creative Commons BY-SA license
Filter

Discography

Album

Year Title RatingReleases
2001 Nostradamus 2

Showing all release groups by this artist. Show only official release groups instead, or show various artists release groups.