Beauty Has ComeKotipelto & Liimatainen
    Behind Blue EyesKotipelto & Liimatainen3:35
    Black DiamondKotipelto & Liimatainen4:09
    Coming HomeKotipelto & Liimatainen4:05
    Hunting High and LowKotipelto & Liimatainen4:47
    Karjalan kunnaillaKotipelto & Liimatainen2:39
    My SeleneKotipelto & Liimatainen4:57
    Out in the FieldsKotipelto & Liimatainen4:00
    Perfect StrangersKotipelto & Liimatainen4:32
    Rainbow EyesKotipelto & Liimatainen6:04
    SerenityKotipelto & Liimatainen5:28
    Sleep WellKotipelto & Liimatainen3:37
    Speed of LightKotipelto & Liimatainen4:08
    Where My Rainbow EndsKotipelto & Liimatainen3:34

    Showing all recordings. Show only standalone recordings instead, or show only videos.